Skip to content

Stempler til kontor, produktion og branding

Stempler har skabt troværdighed i århundreder, og selvom produktet løbende er blevet udviklet, er den analoge funktionalitet stort set uændret, og stemplet lever i bedste velgående.

Vi leverer stempler der brander din emballage, letter din hverdag på kontoret eller tyverisikrer firmaets værdigenstande. Kontakt os gerne for tilbud eller vejledning.

Viser hjemmesiden ikke de stempler som dit firma skal bruge? Så er du velkommen til at ringe eller skrive – vores sortiment er betydeligt større end vist på hjemmesiden.

Miljøvenlige stempler

Mange af stemplerne vi tilbyder, er produceret af store andele miljøvenligt genbrugsplast eller træ. Se fx Green Line og flere EOS modeller under kontorstempler. Det er fremragende stempler, som vi, af miljøvenlige hensyn, anbefaler fremfor de konventionelle stempler. Samtidigt med at være produceret af store andele genbrugsplast, kan de påfyldes med farve og/eller få nye tekstplader. Dermed kan stemplerne skifte ejer og få forlænget levetiden i op til mange år, fremfor at skulle udskiftes.

Det er også miljøvenligt at brande sin emballage med emballagestempling, i forhold til at bruge klistermærker.

Vi følger med i udviklingen, og når Colop lancerer nye miljøvenlige stempeltyper, vil disse erstatte de konventionelle, hvis kvaliteten er den samme eller bedre. Læs mere om vores miljøprofil her>

Stempler til kontor og produktion

Layout

På klassiske navnestempler, er du velkommen til at maile den ønskede tekst. Vi laver en opsætning og sender en korrektur til dig. Skal stemplet både have logo og tekst, hjælper vi gerne med layout ud fra dine beskrivelser og tilsendte filer! Og kan du sende en højtopløselig fil med firmalogo er layout og korrektur gratis.

Onlinebestilling

Vil du gerne bestille firmaets profilartikler online? Vi skræddersyer printportaler til firmaer der handler! Med firmalogo, aftalepriser og præcis de printprodukter I ønsker at bestille. Læs mere om printportalen her>