Skip to content

Print der styrker virksomhedens brand!

 LogoPartner hjælper med at styrke virksomhedsbrands via fysiske medier

Et klassisk eksempel, er virksomheden der skal brande sig på en messe. Vi leverer det komplette kit med bannere & borde til produktfremvisning, navneskilte til tøjet, brochurer & visitkort i poser samt slik og reklamegaver til kunderne.

Skal virksomheden også have arbejdstøj til sine ansatte, brevpapir & stempler til kontoret, pakketape til lageret eller krus og servietter til kantinen, er LogoPartner den komplette leverandør!

Produkter og fokusområder
Med fire produktkategorier (tryksagerprofilartiklermesseudstyr & stempler), kan hele dit firma blive brandet professionelt. Og med vores fokusområder…

  • At levere præcis de logoprodukter der får dit firma til at fremstå mere professionelt
  • At gøre køb af logoprodukter smidigt for dit firma
  • At fokusere på miljø- & CSR-venlige produkter og producenter

…vil vi gøre det smidigt og værdifuldt, når du handler print der styrker din virksomheds brand!

Første kontakt​

Altid personlig betjening via mail, telefon eller på et møde. Vi afdækker virksomhedens behov ifht. ønsker, krav og budget, og du modtager efterfølgende et tilbud på mail.

Bestilling

 Accepterer du tilbuddet pr. mail, sættes ordren i produktion og du modtager en ordrebekræftelse pr. mail.

Levering

Varerne leveres til aftalte tid og adresse direkte fra producenten. Er der bestilt flere produkter (fx visitkort & udstillingssystemer) kan leverancerne komme ad flere omgange.

Online bestilling

Din virksomhed tilbydes en egen-brandet printportal – udelukkende med virksomhedens logoprodukter. Printportalen skaber overblik over filer, forbrug og priser. Online printbestillinger bliver ikke lettere.

Formålet er at styrke din virksomheds brand

 Vores vigtigste opgave er, at levere præcis de logoprodukter der styrker din virksomheds brand bedst muligt.

For at kunne levere de logoprodukter der styrker din virksomheds brand bedst muligt, stiller vi spørgsmål og rådgiver med dine ønsker, behov og krav i centrum! LogoPartner har, bevidst, ingen egenproduktion (fx tryk på t-shirts) eller favorable bonusaftaler med sine producenter. På den måde eliminerer vi incitamentet til, at favorisere salg af nogle produkter fremfor andre. Og kun på den måde, kan vi finde frem til præcis de logoprodukter der styrker din virksomheds brand bedst muligt!

Dog kan du opleve, at vi favoriserer et miljøvenligt produkt fremfor et ikke miljøvenligt. Er du fx et e-handels firma, giver det god mening at bruge forsendelsesposer af genbrugsplast frem for ny plast. Det samme gælder, hvis du bruger visitkort og andre tryksager, bomuldsposer og kuglepenne m.v. Vi tager miljøvenlighed seriøst! Har du overhovedet brug for logoprodukter?

Skaber dine logoprodukter værdi?
For at opnå bedst mulige brandingværdi, synes vi, at logoprodukter skal skabe værdi hos slutbrugeren. Uanset om slutbrugeren er dine kunder, kolleger eller dig selv. Leverer din virksomhed den kuglepen eller taske, de blokke eller bolsjer som kunder og kolleger foretrækker? Så skaber din virksomhed værdi for slutbrugeren, fremstår professionelt, og opnår en høj brandingværdi.

De gode logoprodukter bruges, ses og huskes. De bedste efterspørges!

Printportalen – en webportal med din virksomheds trykfiler

 Det optimale værktøj for virksomheden der vil have kontrol med indkøb af logoprodukter!

Printportalen skræddersyes med dit firmas eget logo, samt billeder og priser på de specifikke logoprodukter som du ønsker at handle. Uanset om de har variable tryk som fx visitkort, om det er uændrede genoptryk af fx logovand eller roll up systemer, eller om det er et aftræk fra en lagerbeholdning af fx konvolutter, brevpapir eller paraplyer. Alle former for logoprodukter kan bestilles!

Printportalen; et tilbud med flere fordele:
✔︎ Fuldt overblik over priser, produkter & bestillinger
✔︎ Hurtigere levering af fx genbestillinger & visitkort
✔︎ Tilgang via web eller dit firmas intranet
✔︎ Danskudviklet system som er skræddersyet til grafisk indkøb

Lagerfører LogoPartner dit firmas logoprodukter, får du fuldt overblik over lagerstatus samt mulighed for at oprette automatiske genbestillinger, så lageret aldrig løber tør for vigtige produkter. Du bliver tilbudt en printportal efter første bestilling. Kontakt os gerne for mere information.

Miljøvenlige logoprodukter og producenter

 Vi mener, at miljøvenlige logoprodukter har en ekstra høj brandingværdi. Og håber, at din virksomhed, vil sende et stærkt signal til sine interessenter ved at vælge miljøvenlige logoprodukter! Du finder miljøvenlige og CSR-mærkede produkter i de fleste produktkategorier, fx OEKO-tex mærket arbejdstøj, web-poser, USB-stik og kuglepenne i genbrugsplast, samt paraplyer der produceres i Asien under gode vilkår for arbejderne og lokalsamfundet.

Producenterne
CSR- og miljøpolitik er ét af de parametre vores producenter vælges ud fra, og langt de fleste af vores ca. 30 producenter, har miljø-, CSR-, og/eller ISO 14001-certificeringer, som sikrer konstante forbedringer af ressourceforbrug og arbejdsforhold.

Målsætning
Uanset om vi taler Fairtrade, Svanemærket papir, GOTS-bomuld eller genbrugsplast, så er vores løbende mål; at øge andelen af miljøvenlige og CSR-certificerede produkter! Målet på den længere bane er; udelukkende at tilbyde et miljøvenligt sortiment – om det er arbejdstøj, udstillingssystemer, tasker eller pakketape. Vi vil være danmarks mest seriøse udbyder af miljøvenligt print der styrker din virksomheds brand!

Hvem er LogoPartner?

 Jeg hedder Anders Dam Nielsen og driver LogoPartner.

Den grafiske branche er enorm interessant, fordi den opererer i spændingfeltet mellem konstant udvikling og dybt forankrede produktionsprocesser. Muligheden for, online, at lave et layout, der bliver til en prægekliché der skal monteres i en maskine fra 1950´erne for at blive en eksklusiv tryksag er fascinerende.

Med trykteknisk baggrund og over 20 år i den grafiske branche, har jeg oparbejdet en lidt nørdet, men ganske brugbar know-how der kan hjælpe kunder frem til specifikke logoprodukter med ønskede funktionaliteter og kvalitetsmæssige udtryk. Og vi (producenterne og jeg), vil altid prøve at overgå dine forventninger mht. produktvalg, kvalitet samt leveringstid.

Netværket af ca. 30 velkonsoliderede grafiske producenter er opbygget over mange år som projektleder i Danmark og Sverige, og så vidt muligt, benytter vi de teknologiske og digitale fremskridt, som gavner miljøet og brugevenligheden hos kunderne. Men absolut også de dybtforankrede produktionsprocesser der sikrer logoprodukter af højeste kvalitet.