Skip to content

Profilartikler der dækker praktiske behov og brander dit firma

Hvad er profilartikler? Det er fx arbejdstøj og tasker, reklamegaver, servietter, bæreposer og powerbanks. Logobrandede artikler der dækker praktiske behov, skaber glæde hos dine kunder, tilfredshed hos medarbejderne og et professionelt udtryk for virksomheden.

Spændende og bredt udvalg

For at kunne tilbyde spændende profilartikler med høj brandingværdi, samarbejder LogoPartner med en bred vifte af top-producenterne inden for profilartikler. Både internationale virksomheder som fx BIC og Prodir, men også niche-producenter fra Danmark og Sverige, som gør, at vi kan tilbyde alternative produkter du ikke ser så ofte. Naturligvis til konkurrencedygtige priser.

Søger du inspiration eller et specifikt produkt? Vores sortiment rækker langt ud over billederne på hjemmesiden! Lad dig inspirere af de udvalgte produkter på produktsiderne, eller se et større udvalg i produktkatalogerne, som ofte er med priser. Du er også meget velkommen til at ringe eller skrive for mere produktinformation eller om for muligheden for at få/se en vareprøve.

Miljø & CSR

Vi vil tilbyde så mange CSR- og miljøvenlige profilartikler som muligt! Derfor bliver hjemmesiden løbende opdateret med miljøvenlige produkter der erstatter konventionelle. Konventionelle bomuldsposer (muleposer) er fx helt fjernet fra hjemmesiden, da udvalget af miljøvenlige og Fairtrademærkede poser, i dag, både er stort og spændende.

Har dit firma en seriøs CSR- og miljøprofil? Så kan vi hjælpe med alt fra kuglepenne, paraplyer, poser, tasker, tøj, servietter og meget mere. Også tryksager! Og til konkurrencedygtige priser! Du finder som oftest de miljøvenlige produkter øverst i de forskellige produktkategorier. Læs mere om vores miljøprofil her>

profilartikler med logo. Opladerstation med 8 powerbanks i en travl lufthavn

Layout

Vi hjælper meget gerne med layout ud fra dine beskrivelser og tilsendte filer! Og kan du sende en højtopløselig logofil, er layout og korrektur af profilartikler som regel gratis. Læs mere angående layoutpriser ved hver enkelt produktgruppe.

Onlinebestilling

Vil du gerne bestille firmaets profilartikler online? Vi skræddersyer printportaler, så de fungerer som “interne webshops” med firmalogo, aftalepriser og præcis de logoprodukter dit firma bruger og ønsker at bestille – også tryksager og messeudstyr. Læs mere om printportalen her>

Interesseret i priser?

Ring> eller send din forespørgsel via mail> eller kontaktformularen>