Skip to content

Miljøvenlige tryksager til hele virksomheden

Er det vigtigt for dit firma, at I benytter miljøvenlige tryksager af høj kvalitet? Fx når kunder modtager jeres visitkort, kataloger og konvolutter…

For os er det vigtigt! Vi mener, at en kvalitetsmæssig ”rød tråd” fra visitkortet til årsrapporten, får enhver virksomhed til at fremstå mere professionel. Og bruger firmaet miljøvenlige tryksager, viser man omverden, at firmaet har omtanke for miljøet. Uden det behøver at koste ekstra!

LogoPartner har et tæt samarbejde med 5 miljøbevidste og velkonsoliderede trykkerier i Danmark og Sverige. Samarbejdet giver et særdeles bredt sortiment, og altid mulighed for at levere miljøvenlige tryksager til konkurrencedygtige priser. Kontakt os gerne for tilbud.

Vi leverer:

  • Klassiske tryksager: Til brug på kontoret og i dagligdagen, som fx blokke, brochurer, konvolutter, plakater og visitkort
  • Specialopgaver: Hvor der kræves efterbehandling med fx perforeringer, udstansninger, UV-lak eller spejlfolie, falsninger, hologrammer, integrerede kort m.v.

Se et udpluk af tryksagsudvalget på billederne nederst på siden

Miljøbevidst: Vores samarbejdspartnere for tryksager er alle Svanemærkede samt ISO 14001 certificerede. Dine tryksager vil som udgangspunkt blive produceret på FSC-mærket papir, og ønsker du genbrugspapir, er det som oftest muligt! Læs mere om vores miljøprofil her>

Layout: Vi hjælper gerne med layout ud fra dine beskrivelser og tilsendte filer! Prisen regnes ud fra tidsforbrug, men du kan se overslagpriser på enkelte produkter herunder.

Layout overslagspriser ekskl. moms

ProduktOverslagspris
Blokke, fakturaer, brevpapir195,00
Konvolutter195,00
Omslagsmapper195,00
Pakketape175,00
Plakater250,00
Visitkort én side250,00
Visitkort begge sider325,00

  • Den endelige pris afhænger af, hvor godt filmateriale og hvor gode beskrivelser vi har at arbejde ud fra. Højtopløseligt filmateriale er altid at foretrække.
  • Hvis det layoutede produkt ikke handles hos LogoPartner efter tilsendt korrektur, sendes en faktura der dækker de faktiske omkostninger.

Close
miljøvenlige tryksager fra en heidelberg trykmaskine

Onlinebestilling: Vil du gerne bestille firmaets tryksager online? Vi skræddersyer printportaler, så de fungerer som “interne webshops” med firmalogo, aftalepriser og præcis de logoprodukter dit firma bruger og ønsker at bestille – også profilartikler og messeudstyr. Læs mere om printportalen her>

Distribution: Har dit firma en kampagne som skal pakkes og distribueres? Så lad os hjælpe med at gøre kampagnen til en succes.