Paraplyer

svævende paraplyer med logo

Paraplyer med logo – nyd regnvejret!

Solide paraplyer med logo er guld værd, når dine kunder og kolleger skal holdes tørre i regnen

Vi har over 100 paraplymodeller at vælge imellem, hvor nogle af de mest populære og miljøvenlige paraplyer med logo ses på billederne herunder. Har du specifikke ønsker til fx farve, form, tryk eller størrelse, så ring eller skriv, vi er klar til at hjælpe!

Gratis layout: Ved køb af paraplyer med logo får du gratis layout og korrektur ved aflevering af højtopløseligt filmateriale

Mindstebestilling: 10 stk. Ved enkelte modeller er der tillæg v. bestillinger under 25 el. 50 stk.

Leveringstid: 2-3 uger afhængigt af lagerstatus

Unikt design: Fra 300 stk. kan dit firma få unikke paraplyer med logo. Vælg bl.a. håndtag, skaft, top og spidser, størrelse og om paraplyen skal være ét eller to-lags.Vi hjælper naturligvis med at designe og leveringstiden er ca. 3 md.

Fuldtrykte paraplyer: Fra 120 stk. giver flere paraplymodeller mulighed for, at skærmen fuldtrykkes/printes på én eller begge sider. Design frit med billeder, grafik eller fulddækkende Pantonefarve. Vi hjælper hele vejen med layout og kvalitetssikring! Leveringstiden er 6-8 uger efter godkendt trykprøve. Fuldtrykte paraplyer med logo vækker altid opsigt blandt andre paraplyer!

Miljøvenlige paraplyer♻️ Paraplyer med genbrugslogoet har skærme som er produceret af genanvendt plast, og flere har bambus- eller trædetaljer fremfor plast. Sortimentet af miljøvenlige paraplyer med logo er i kraftig udvikling, og herunder vises kun et udpluk af sortimentet.

Se flere paraplyer med logo i katalogerne

Interesseret i priser?

Ring> eller send din forespørgsel via mail> eller kontaktformularen>

ÖkoBrella ♻️

Miljøvenlig paraply til en fornuftig pris. Skærm i OEKO-TEX mærket genbrugsplast, lige håndtag af træ, automatisk åbnemekanisme og galvaniseret stålskaft samt glasfiberskelet med træspidser. Seks forskellige farver, og med mange muligheder for logobranding.

Materiale: Genbrugsplast, metal/ glasfiberskelet
Størrelse: Ø105 cm. / 81 cm. lang / 8 paneler
Logo: Skærm, håndtag, trykknap, strop, foderal

ÖkoBrella Bambus ♻️

Stormsikker og miljøvenlig paraply med skærm i OEKO-TEX 100> genbrugsplast, lige håndtag og letvægtsskaft i bambus, automatisk åbnemekanisme og glasfiberskelet med bambusspidser. Fås i fem forskellige farver og har flere muligheder for logobranding.

Materiale: Genbrugsplast, bambus, glasfiber
Størrelse: Ø112 cm. / 88 cm. lang / 8 paneler
Logo: På skærm, håndtag og strop

Save R-Pet ♻️

Miljøvenlige og stærke paraplyer til fornuftige priser. Med skærm i R-Pet, automatisk åbnemekanisme, sort stålskaft og et lige EVA-foam skumhåndtag. Miljømærkningen ses på et lille aftageligt hængeskilt, og er trykt diskret på lukkestroppen samt indersiden. Fås i sort og kan fuldprintes.

Materiale: R-Pet, metalskelet
Størrelse: Ø102 cm. / 83 cm. lang / 8 paneler
Logo: 26×10 cm. pr. panel
Mindstebestilling: 50 stk. / 120 stk. fuldprintet

Paraply Save billige paraplyer med logo

Stærke og populære paraplyer der til trods for sin lave pris, har 8 paneler, automatisk åbnemekanisme, sort stålskaft og et lige EVA-foam skumhåndtag. Fås i fem farver med god plads til logotryk. Fås også i miljøvenlig genbrugsplast.

Materiale: Pongee, metalskelet
Størrelse: Ø102 cm. / 83 cm. lang / 8 paneler
Logo: 26×10 cm. pr. panel
Mindstebestilling: 50 stk. / 120 stk. fuldtprintet

Paraply Cee

En vindstærk paraply med grafitgråt lakeret skafte i aluminium, automatisk åbnemekanisme og et specielt greb der er designet til at kunne bæres på håndledet, så man har alle fingre frie.

Materiale: Pongee, alumiinium, grafitskelet
Størrelse: Ø102 cm. / 86 cm. lang / 8 paneler
Logo: 26×10 cm. pr. panel

“Black” paraply med logo

En helt sort paraply med buet og gummieret greb og automatisk åbnemekanisme. Paraplyen har et metalspænde på lukkeknappen som kan trykkes diskret eller præges (prægning kun ved specialordrer) så din virksomheds logo også ses når paraplyen er sammenfoldet.

Materiale: Pongee, metalskelet.
Størrelse: Ø106 cm. / 86 cm. lang / 8 paneler.
Logo: 23×7 cm. pr. panel.

Camouflage

Opsigtsvækkende camouflageparaply som fås i grønlige og grålige mønstre. Stormparaply med automatisk åbning, galvaniseret (rustbeskyttet) stålskaft samt gummieret plastgreb med mulighed for logodoming. Fås også som taskeparaply

Materiale: Pongee, stålskelet.
Størrelse: Ø105 cm. / 87 cm. lang / 8 paneler.
Logo: Se billede for samtlige trykmuligheder

Switch LED ♻️

Anderledes logoparaply hvor stang og spids har LED-lys der kan skifte farve. Vindstærk ramme og skærm i OEKO-TEX® certificeret genbrugspolyester. Automatisk åbning og gummieret greb med genopladeligt batteri og knap til farvestyring. Se DEMOFILM>

Materiale: Genbrugsplast, acryl og glasfiber
Størrelse: Ø112 cm. / 92 cm. lang / 8 paneler
Logo: Se billede for samtlige trykmuligheder

FARE Style ♻️

Paraply i høj kvalitet med TÜV-godkendt stormfunktion og skærm i OEKO-TEX® certificeret genbrugspolyester, der oven i købet er produceret med nedsat vandforbrug> Gummieret greb med integreret åbnefunktion.

Materiale: Genbrugspolyester, stål og plast
Størrelse: Ø112 cm. / 89 cm. lang / 8 paneler
Logo: Se billeder for samtlige trykmuligheder

Paraply Glow

En reflekterende paraply med stor synlighed i mørke, hvor regnen ofte sænker sigtbarheden. Vindstærk og med grafitskelet, manuel åbning samt EVA-foam håndtag.

Materiale: Pongee, grafit skelet
Størrelse: Ø100 cm. / 86 cm. lang / 8 paneler
Logo: 20×10 cm. pr. panel

Paraply Class med trædetaljer

Klassiske paraplyer med logo. Buet håndtag, skaft, spidser og top i træ. Manuel åbnemekanisme, 8 paneler og metalskelet.

Materiale: Pongee, metal/træskelet.
Størrelse: Ø105 cm. / 86 cm. lang / 8 paneler.
Logo: 23×7 cm. pr. panel.

Paraply Spark

Storm paraplyer med automatisk åbning, ergonomisk håndtag samt foderal. Kontrastfarver på skaft, skelet og på lukkestroppens syninger.

Materiale: Pongee, polyester, glasfiber
Størrelse: Ø102 cm. / 79 cm. lang / 8 paneler
Logo: 20×16 cm. pr. panel (max 2 farver)

GOLFPARAPLYER MED LOGO

Mine R-Pet ♻️

Miljøvenlig og vindstærk golf-paraply med paneler af genanvendt plast (R-PET), grafitskelet, manuel åbning samt EVA-foam håndtag. Miljømærkningen ses på et lille aftageligt hængeskilt, og er trykt diskret på lukkestroppen samt indersiden. Fås i sort og kan fuldprintes.

Materiale: R-Pet, grafitskelet
Størrelse: Ø130 cm. / 97 cm. lang / 8 paneler
Logo: 26×12 cm. pr. panel
Mindstebestilling: 50 stk. / 120 stk. fuldtprintet

Golfparaply Vent

Paraplyer med dobbelt stoflag hvor det inderste farvede lag ikke bare er til pynt, men hvor hullerne sikrer luftgennemstrømning gennem de 8 paneler. Kraftigt grafitskaft med manuel åbning og solidt EVA-foam skumhåndtag.

Materiale: Pongee, metal/grafit skelet
Størrelse: Ø129 cm. / 100 cm. lang / 8 paneler
Logo: 23×7 cm. pr. panel

Golfparaply Beam

Stor golfparaply med logo og neonfarvet skelet og to-delte paneler som gør paraplyen ekstra vindstærkt. Paraplyen har automatisk åbning, grafikskaft og grebsvenligt EVA-foam håndtag.

Materiale: Pongee/grafit
Størrelse: Ø130 cm. / 100 cm. lang / 8 paneler
Logo: 23×10 cm. pr. panel

Golfparaply Halo

Lækker golfparaply fra Marksman med 8 paneler og masser af plads til logotryk. Paraplyen har automatisk åbning, metalskaft, grafitskelet og et håndtag med integreret åbne-/lukkemekanisme samt et hul der er velegnet til af hænge på en knagerække.

Materiale: Pongee/metalskafte / glasfiberribber
Størrelse: Ø130 cm. / 100 cm. lang / 8 paneler
Logo: 35×31 cm. pr. panel

TASKEPARAPLYER

ÖkoBrella shopping ♻️

Miljøvenlig og stormsikkert taskeparaply med gummieret plasthåndtag, håndledsrem i elastik, skærm af genanvendt plast, 3-delt metalskaft og manuel åbning. Foderalet i genbrugsplast matcher i farve og kan bruges som indkøbpose med plads til paraplyen. Se DEMOFILM>

Materiale: OEKO-TEX mærket genbrugsplast, metal
Størrelse: Ø98 cm. / 25 cm. (sammenfoldet) / 8 paneler
Logo: Skærm, håndtag, strop, foderal/pose

ÖkoBrella recycle ♻️

Miljøvenlig og stormsikker taskeparaply hvor skærmen og plasthåndtag er produceret i 100% genbrugsplast. Skærmen overholder OEKO-TEX 100 standard> og paraplyen fås i seks flotte farver og har 3-delt metalskaft samt manuel åbne/lukkemekanisme.

Materiale: Genbrugsplast, metal
Størrelse: Ø98 cm. / 27 cm. (sammenfoldet) / 8 paneler
Logo: På skærm, håndtag, strop og foderal

ÖkoBrella Bambus ♻️

Miljøvenlig og stormsikker taskeparaply med bambushåndtag med håndledsrem, skærm af genanvendt og OEKO-TEX mærket plast, 3-delt metalskaft og automatisk åbne/lukkemekanisme. Miljømærkningen ses på et lille aftageligt hængeskilt. Fås i flere forskellige farver.

Materiale: Genbrugsplast, bambus, metal
Størrelse: Ø98 cm. / 29 cm. (sammenfoldet) / 8 paneler
Logo: Se billeder

Key R-Pet ♻️

Miljøvenlig og solid taskeparaply med paneler af genanvendt PET (R-PET), grafitskelet, automatisk åbning, gummieret håndtag og håndledsrem. Miljømærkningen ses på et lille aftageligt hængeskilt, og er trykt diskret på lukkestroppen samt indersiden. Fås i sort og kan fuldprintes.

Materiale: R-Pet, grafitskelet
Størrelse: Ø96 cm. / 32 cm. (sammenfoldet) / 8 paneler
Logo: 23×9 cm. pr. panel
Mindstebestilling: 50 stk. / 120 stk. fuldprintet

Taskeparaply Trav

Elegant taskeparaply med logo! 8 paneler, kraftig metalstang, glasfiberribber samt automatisk åbning. Gummieret håndtag med integreret åbnemekanisme samt hul som gør den velegnet til at hænge på en knagerække. Leveres med farvematchende foderal.

Materiale: Pongee, metalstang, glasfiberribber
Størrelse: Ø98 cm. / 31 cm. (sammenfoldet) / 8 paneler
Logo: 25×14 cm. pr. panel

Taskeparaply Ply

Taskeparaply med 8 stk. 2-delte paneler som sikrer at paraplyen er ekstra vindstærk. Automatisk åbnemekanisme og 25 mm. bredt refleksbånd på kanten af panelerne samt gummieret og håndformet håndtag. Leveres i foderal med reflekskant.

Materiale: Pongee, metalskelet
Størrelse: Ø98 cm. / 40 cm. (sammenfoldet) / 8 paneler
Logo: 20×9 cm. pr. panel samt tryk på foderal

Taskeparaply Skin

Taskeparaply som både er eksklusiv, kraftig og vindstærk, og samtidigt har automatisk åbne/lukkemekanisme samt gummieret håndtag med håndstrop. Leveres i smart designet foderal.

Materiale: Pongee, metal/grafit skelet
Størrelse: Ø99 cm. diameter / 31 cm. (sammenfoldet) / 6 paneler
Logo: 26×8 cm. pr. panel samt tryk på foderal

FiligRain 95gr.

Ultra let taskeparaply på bare 95gr. Letvægtskonstruktion med sort aluminiumsskaft og ekstra let skærm med solbeskyttelse i UPF 40 samt tynd plastgrab med mulighed for logodoming. Stormsikring i høj kvalitet og mange friske farver. Se DEMOFILM>

Materiale: Letvægts pongee, alu/ plast
Størrelse: Ø88 cm. diameter / 20 cm. (sammenfoldet) / 6 paneler
Logo: Se billede for samtlige trykmuligheder

Interesseret i priser?

Ring> eller send din forespørgsel via mail> eller kontaktformularen>
  • Vi har mere end 100 forskellige paraplyer med logo! Så fandt du ikke den du søgte, er du velkommen til at ringe eller skrive, vi hjælper med at finde den helt rigtige paraply!
  • Vil du se regntøj i høj kvalitet? Se udvalget fra Cutter & Buck her>
ANDRE PRODUKTER