Emballagestempler

emballagestempler til logobranding her et komplet emballagestempel-kit med papirpose, farvepude, farvebøtte og håndstempel med logo

Emballagestempler til unik og billig logobranding

Komplet emballagestempel kit inkl. stempel (op til 210 x 110 mm), stempelpude og sort farve fra kr. 1.783,00 (inkl. levering) ekskl. moms

Komplet ´almindeligt´ håndstempel kit inkl. stempel (op til 100×60 mm), stempelpude og sort, blå, rød eller grøn standardfarve kr. 690,00 (inkl. levering) ekskl. moms. Mindre stempler til fx papkrus er billigere.

Emballagestempler sikrer dig en simpel, professionel og rustik logobranding på fx æsker, poser, papbægere, kasser og tønder. Slut med at betale ekstra for flere logotryk!

Emballagestempler er en fleksibel måde at få dit logo eksponeret til fornuftige priser. Med aftryk præcis hvor du ønsker og lige så mange gange du har behov for.

Stemplerne fås i plane og konvekse udgaver, så både plane og rundede overflader kan mærkes, hvilket giver mange muligheder for branding på fx. tønder, kasser og papirposer. Se fx “Swing Stamp” fra Colop.

Emballagestempler med små logoaftryk
Skal aftrykket være op til 100×60 mm kan et ´almindeligt´ håndstempel i de fleste tilfælde bruges til poser, kasser og æsker. Aftrykket kan også blive endnu mindre til fx stempling af papkrus, hvor 20×20 – 30×30 mm. ofte er tilstrækkeligt.

Emballagestemplet leveres komplet med stempel, farvepude og ekstra farve. Stempelfarver findes til både absorberende og ikke-absorberende overflader, og der kan vælges mellem fx sort, blå og rød farve.

Størrelser: Tilpasses aftryk fra <50 cm² op til max 1.000 cm²
Leveringstid: 1-2 uger fra godkendt korrektur

Stempling af blanke overflader
Er overfladen blank (ikke absorberende) fx. glas, keramik eller med laminat, så leveres stemplet med ´hurtigttørrende farve´. Stempelfarve hæfter dog ikke på PP-plastoverflader – non woven poser kan være en undtagelse.

Interesseret i priser?

Ring> eller send din forespørgsel via mail> eller kontaktformularen>
  • Har du spørgsmål angående stempler til at brande dit firmalogo? Så ring eller skriv vi er klar til at hjælpe
  • Vil du hellere have papirposer eller andre poser med trykt logo? Se vores udvalg her>
  • Gå til hovedsiden stempler> eller klik herunder for at se andre stempeltyper
ANDRE PRODUKTER

Kontorstempler

Kontorstempler

Kontorstempler der holder i mange år

Kontorstempler af høj kvalitet der med let farvepåfyldning samt bytte af tekstplader holder i mange år

Østrigskproducerede kontorstempler fra Colop dækker ethvert stempel-behov i hverdagens kontormiljø. Både pre-ink -, printer- og stativstempler fås i miljøvenlige samt antibakterielle (Microban) udgaver med arkivbestandigt blæk.

Vælg mellem sort, rød, grøn, blå og lilla stempelfarve.

Ved bestilling: Du mailer blot den tekst der skal stå på stempelaftrykket. Nogle timer derefter modtager du en korrektur, og når den er godkendt, går der blot få dage, før stemplet leveres på den aftalte adresse.

Mindstebestilling: 1 stk.
Leveringstid: 3-8 dage alt efter stempeltype

Interesseret i priser?

Ring> eller send din forespørgsel via mail> eller kontaktformularen>

Stativstempler

Vælg mellem Classic (metal/plast), Expert (metal) og den miljøvenlige Green Line (65-80% genbrugsplast). Tekst og farve kan skiftes så stemplerne kan holde i årevis.

Pre-ink stempler (Miljøvenlige)

Colops pre-ink stempler (EOS) er produceret af 80% genanvendt plast. Pre-ink stempler har støjsvag og jævn stempling, og fås i mange størrelser fra 27×12 mm. til 120×89 mm. Velegnede til både navne- og skemaaftryk.

Printer Line

Printer Line serien har fleste muligheder for stempelaftryk – både runde, ovale, trekantede, kvadratiske, aflange, små og store m./u. dato. Samtidigt er Printer Line både billigere, lettere og mindre pladskrævende end stativstempler. Og giver stadig mulighed for, at skifte tekstplade og farvepude, så stemplernes levetid forlænges.

  • Vi er klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål angående kontorstempler.
ANDRE PRODUKTER

Industristempler

Industristempler

Effektiv mærkning af karton, træ og metal

Kvalitetsstempler til virksomheder der stempler karton, træ eller metal.

De solide industristempler og mærkningssystemer fås i mange størrelser og både med kundetilpassede klichéer og standardklichéer.

Mindstebestilling: 1 stk.
Leveringstid:
1-2 uger.

Sortiment og priser (SEK) findes i her>

Interesseret i priser?

Ring> eller send din forespørgsel via mail> eller kontaktformularen>

Numrex

Numrex produceres med 2-12 cifre i 20-35 mm. højde. På hvert talbånd er der cifre fra 0-9 samt et tomt felt, og båndene kan leveres med bogstaver.

Stålstempler

Komplet serie med stålstempler indeholder 100 stk. typesatser samt en holder til manuel eller maskinel mærkning. Typesatserne er fra 1-10 mm. høje og leveres også i æske á 10 stk.

Industristempler – mærkesystem 6

Industristempler som bl.a. bruges til karton, emballage og i skovindustrien. Leveres i komplette sæt med 6 mm. dybe typer. Holdere fås med 1, 2 eller 3 rækker og op til 450 mm. længde.

Industristempler – mærkesystem 8

Mærkesystem 8 består af gummityper monteret i plastkassetter med ribbet bagside, som let sættes på stemplet. Typerne er 4 mm. dybe og fås i syv størrelser, og kan leveres i standard-sæt eller specialproducerede m. logo eller sætninger. Holderen fås som plan eller konveks med 1 eller 2 rækker.

  • Vi er klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål angående industristempler til dit firma.
ANDRE PRODUKTER

Brændemærkestempler

brændemærkestempler

Brændemærkestempler er rigtig branding!

Branding-begrebet startede med brændemærkestempler til kvæg der blev “brandet” så farmerne kunne skelne mellem dyrerne.

Brændemærkning er en holdbar og dekorativ mærkning af naturmaterialer som træ, læder, kork og gummi. Men også flere plasttyper og fødevarer (fx brød og bøffer) kan brændemærkes. Dette gør brændemærkestempler særdeles velegnede til logobranding, dekorering og tyverisikring.

Brændestempler fås med både faste og udskiftelige klichéer og sættes direkte i stikkontakten, eller opvarmes via en strømregulator der tilpasser brændetemperaturen. Kontakt os gerne for tilbud!

Kliché-størrelse: 10×10 – 130×130 mm. / større klichéer kræver 2-hånds varmekilde
Mindstebestilling: 1 stk.
Leveringstid: 1-2 uger
Andet: Strømregulator kan købes separat

Interesseret i priser?

Ring> eller send din forespørgsel via mail> eller kontaktformularen>
  • Har du spørgsmål angående stempler til brændemærkning, emballage, kontor eller industri? Ring eller skriv, vi er klar til at hjælpe!
ANDRE PRODUKTER

Andre stempler

Reiner JetStamp nummeratører

Andre stempler – fx nummeratører, laksegl & underskriftstempler

Herunder finder du stempeltyper som fx nummeratører fra tyske Reiner samt stof- og lommestempler fra østrigske Colop.

Motiver yngre børn med stempelaftryk, eller få et laksegl til eksklusive brevforsendelser. Eller tydeliggør signaturen med et stempelaftryk direkte fra kuglepennen.

Andre stempler er stempeltyper som ikke falder ind under de andre stempelkategorier vi tilbyder. Vores udvalg af stempler er dog betydeligt større end vist på hjemmesiden, så ring eller skriv, hvis du har spørgsmål eller ønsker tilbud.

Interesseret i priser? Ring> eller send din forespørgsel via mail> eller kontaktformularen>

Elektronisk stempel “e-mark”

Innovativt elektronisk stempel med farveaftryk af fx logoer, billeder, tekster, QI- & stregkoder på forskellige typer papir. Skab egne aftryk via en e-mark app og overfør trådløst til stemplet fra computer, mobil eller tablet. Med en sidelæns bevægelse laves aftryk på op til 150×14 mm. og 600 dpi.

Leveres med blækpartron, startguide, USB og ladekabel. Labels til fx glas og plast kan tilkøbes.

Se video ▶️

Mindstebestilling: 1 stk.
Leveringstid: 3-10 dage

Nummeratører

Til fortløbende nummereringer, datostempling, grafik og stregkoder m.v. Reiner producerer både analoge og elektriske nummeratører i absolut topkvalitet, med blæktyper der holder på selv glatte overflader. De elektriske nummeratører kan fx lave aftryk af logoer, QR- og stregkoder.

Se video ▶️

Mindstebestilling: 1 stk.
Leveringstid: 3-12 dage

Kuglepen m. stempel og touch

Knivskarpe stempelaftryk med din egen tekst i sort, blå, rød eller grøn. Tyskproduceret kuglepen i sort, blå eller grå med touchpen på toppen, og mulighed for logotryk på pennens krop.

Logo: Tampontryk på kuglepennens krop
Mindstebestilling: 1 stk. – 50 stk. m. logotryk
Leveringstid: 3 dage – 1-2 uger m. logotryk

Lommestempler

Perfekte til signaturer eller ved indgange hvor der skal stemples på en hånd eller billet. Fås med op til fire linjers tekst eller som sæt selv stempel.

Mindstebestilling: 1 stk.
Leveringstid: 3 dage

Stofstempel

Praktisk på institutioner hvor tøj skal mærkes. Medfølgende hvidt bånd som monteres ved stempling på sort stof. Fungerer bedst på bomuld og polyester hvor aftrykket holder ca. 50 vaske v. 30° / 10 vaske v. 90°.

Mindstebestilling: 1 stk.
Leveringstid: 3 dage

Laksegl

Flottere og mere klassisk forsegling fås ikke. Få dit unikke laksegl med messing-fod og træ-skaft inkl. lakstang fra kr. 559,- afhængig af størrelse og detaljegrad.

Størrelser: Ø20 / Ø25 / Ø30 / Ø35 mm.
Mindstebestilling: 1 stk.
Leveringstid: 1-2 uger

Motivationsstempler

Selvfarvende stempler med knivskarpe aftryk, der bruges til at motivere børn på fx skoler og børnehaver. Minimum 15.000 aftryk og let påfyldning.

Størrelser: Ø22 mm.
Mindstebestilling: pakker á 4, 6 eller 12 stk.
Leveringstid: 1 uge

Interesseret i priser?

Ring> eller send din forespørgsel via mail> eller kontaktformularen>
  • Fandt du ikke den stempeltype dit firma har brug for? Ring eller skriv, vi er klar til at hjælpe!
ANDRE PRODUKTER