Skip to content

Messeudstyr der tiltrækker kundernes blikke

Skal dit firma på messe eller marked? Eller skal du sætte kulør på en reception eller dekorere en butik? Fang øjet med blafrende beachflag, stofbilleder med LED eller telte og afspærringsbånd med logo. Og gør dit firma tiltrækkende indendørs og udendørs! Med opsigtsvækkende messeudstyr.

Spændende og synligt udvalg

For at kunne tilbyde spændende messeudstyr som tiltrækker kundernes blikke, samarbejder LogoPartner med både danske og svenske producenter. De svenske producenter leverer flere produkter som endnu ikke så ofte ses i Danmark, hvilket giver dit firma mulighed for at skille sig ud fra andre. Se fx bannerbuerne► eller beachflag der leveres fra 30-550 cm. Du kan også få helt klassiske beachflag, rollups og valgplakater til konkurrencedygtige priser!

Mangler du information om specifikke produkter, eller er i tvivl om hvilke pladetyper du skal vælge til dine skilte? Så er du altid velkommen til at ringe eller skrive for mere produktinformation eller om for muligheden for at få/se en vareprøve.

Helhedsindtryk

Vi tilbyder også tøj med logo fx strygfrie skjorter samt t-shirts og sweatshirts i lækre kvaliteter. Navneskilte og ID kort – brochurer, visitkort og reklamegaver – samt logoposer til dine gæsters gaver. Alt hvad der kan gøre dit firma synligt og interessant på en messe. Ring eller skriv for vejledning, eller hent inspiration på hjemmesiden. Vi hjælper gerne med et samlet tilbud!

Interesseret i priser?

Ring> eller send din forespørgsel via mail> eller kontaktformularen>
messeudstyr bannerbue

Layout

Vi hjælper meget gerne med layout ud fra dine beskrivelser og tilsendte filer! Og kan du sende højtopløselige filer (vectorgrafik), er layout og korrektur af messeudstyr billigt og ofte gratis. Læs mere angående layoutpriser ved hver enkelt produktgruppe.

Onlinebestilling

Vil du gerne bestille firmaets messeudstyr online? Vi skræddersyer printportaler, så de fungerer som “interne webshops” med firmalogo, aftalepriser og præcis de logoprodukter dit firma bruger og ønsker at bestille – også tryksager og profilartikler. Læs mere om printportalen her>