Messeborde

messeborde pop-up "kvadrat"

Messeborde er praktiske og gør dig synlig på messer, events og i butikker

Messeborde er perfekte at mødes omkring til en hurtig præsentation af produkter og services. De gør firmaets budskab synligt, og fungerer samtidigt som en naturlig afgrænsning til en messestand.

De messeborde vi tilbyder, er flotte foran en messevæg, men kan sagtens stå for sig selv, da printet både ses fra fronten og begge sider. De er alle lette at transportere, sætte op og pakke ned – messe efter messe. Og det er muligt at skifte svøb på samtlige messeborde. Nederst på siden er logoprintede messeduge, som er fremragende til produktpræsentationer på længere og bredere borde.

✔︎ Lette at transportere, sætte op og pakke ned
✔︎ Printet ses fra både fronten og siderne
✔︎ Mulighed for at udskifte bannere

Layout: Vi hjælper gerne med layout ud fra dine beskrivelser og tilsendte filer! Højtopløselige/vektoriserede filer giver skarpeste resultat. Prisen regnes ud fra tidsforbrug men ligger som regel mellem kr. 250-450,-

Mindstebestilling: 1 stk.
Leveringstid: 1-2 uger

Interesseret i priser? Ring> eller send din forespørgsel via mail> eller kontaktformularen>

Counter Case XL fra Spennare

Svøbet til Counter Case XL er printet på kraftig displayfilm og efterfølgende matlamineret for at give ekstra slidstyrke og stivhed, hvilket gør opsætningen med velcro utrolig let. Alle dele til Counter Case XL får plads i boksen, og messebordet er sat op eller pakket ned på få minutter. Der medfølger bordplade i sort- eller sølvlakkeret træ samt fire hylder i transporttaske.

Budskabet ses både fra fronten og siderne, og alle dele leveres i transporttasker.

Størrelse: (BxH): 124×96 cm. Dybde 60 cm.
Svøb: 172×83 cm.
Vægt: Ca. 25 kg. inkl. svøb
Layoutskabelon findes her>

Double Counter Case XL fra Spennare

Til den store messestand fås Counter Case XL i dobbelt størrelse. To Counter Case XL bokse sættes sammen med et svøb i dobbelt størrelse samt en stor halvcirkel-formet bordplade i sort- eller sølvlakeret træ. Svøbet printes på kraftig displayfilm som efterfølgende matlamineres for ekstra slidstyrke og stivhed.

Double Counter Case XL er en halvcirkel der helt sikkert bemærkes på enhver messestand.

Størrelse: (BxH): 218×96 cm. Dybde 106 cm.
Svøb: 328×83 cm.
Vægt: Ca. 50 kg. inkl. svøb
Layoutskabelon findes her>

“Konveks” pop-up messebord

Robust og stilrent pop-up bord der hurtigt sættes op og pakkes sammen. Leveres med to sortlakkerede bordplader i træ samt en ekstra bordplade som placeres i midten af systemet for at give ekstra stabilitet og plads til vareprøver.

Budskabet ses både fra fronten og siderne, og svøbet printes på en blød og kraftig polyester, og monteres med velcro. Leveres i praktiske transporttasker til hhv. bordplader og lamelplade + svøb.

Størrelse: (BxH): 92×95 cm. Dybde (bordplade) 46 cm.
Svøb: 185×90 cm.
Vægt: 10,60 kg.

“Kvadrat” pop-up messebord

Praktisk pop up bord med god bredde og højde. Det er lynhurtigt at sættes op og pakkes sammen, og leveres med bordplade i laminat samt en hylde til vareprøver.

Budskabet ses både fra front og sider og svøbet printes på rolltex (60% PVC og 40% polyester), og monteres med velcro. Leveres i en praktisk transporttaske med rem.

Størrelse: (BxH): 105×102 cm. Dybde (bordplade) 40 cm.
Svøb: 175×99 cm.
Vægt: 14 kg.
Andet: Se også Spennares Textile Counter> Kvadrat og Textile Counter passer perfekt sammen med Pop-up vægge med tekstil>

“Tønden” messebord med hjul

Praktisk, prisrigtig og robust bord i hård plast med en sammenklappelig bordplade i laminat.

Boksen har hjul samt håndtag, og god plads til andre ting der skal med på messen fx roll-up systemer eller vores Pop-Up messevæg (uden taske). Svøbet printes på rolltex (60% PVC og 40% polyester) og monteres utrolig smidigt med velcro.

Størrelse: (BxH): 76×100 cm. Dybde (bordplade) 50 cm.
Svøb: 175×80 cm.
Vægt: 17 kg.
Andet: Du kan også vælge Spennares eksklusive Podium Box> hvor svøbet er printet på kraftig, lamineret displayfilm

Messedug med logoprint

På markeder, til sportsstævner og andre events, giver messeduge blikfang ved fx produktpræsentationer og billetsalg. Laves dugen stor nok, ses budskabet hele vejen rundt, og bordet kan derved placeres centralt på eventen, og samtidigt fungere som en elegant afskærmning. Med plads til en stor mængde vareprøver.

Messenduge kan også hænge fra en scene. Dugen printes på 205 g/m2 polyester, og kan vaskes ved 40°.

Størrelse: Efter ønskemål
Efterbehandling: Kantforstærkning, varmeskæring, messing-øjer
Leveringstid: 1-2 uger

Interesseret i priser?

Ring> eller send din forespørgsel via mail> eller kontaktformularen>
  • Fandt du ikke de messeborde du søgte? Så ring eller skriv – vi er klar til at hjælpe!
ANDRE PRODUKTER