Messevægge med knivskarpe print

Messevægge er fremragende som blikfang når de fylder bagvæggen  på en messestand eller i en butik. Eller fungerer som rumdeler i en reception eller på et kontor.

Messevægge gør dit budskab synligt og de fragtes let rundt, sættes op og tages ned. Igen og igen. Med flotte print og klare budskaber får virksomheden et professionelt udtryk med en messevæg.

For at sikre kvalitet og gøre valget af messevægge lettere, tilbyder vi fire gennemtestede modeller som altid fungerer. Alle systemer leveres i praktiske tasker eller trolleys.

  1. Pop-up vægge: Aluminiumsstel med pop-up funktion, og polyesterbannere der monteres vha. velcro. Fås som lige eller buet variant.
  2. Magnet pop-up: Eksklusive messevægge med pop-up funktion, magnetlåse og laminerede baner der monteres vha magnet. Fås som lige eller buet variant.
  3. L-Banner væg: Elegante systemer der kan justeres i størrelse. Polyesterbannere montere i kliklister. Fås som lige eller buet variant.
  4. Flat wall double: Et flat system med print på begge sider. Kan bruges som bagvæg og skillevæg.

På nogle systemer medfølger spots, på de andre er det muligt at tilkøbe spots separat.

Samlet løsning: Hvad skal dit firma bruge på næste event? Vi kan tilbyde en samlet løsning med alt fra messebordet til skjorter, navneskilte, poser og reklamegaver. Kontakt os for vejledning og et skarpt tilbud.

Skal firmaets messevægge suppleres af andet messeudstyr?
Roll-up / beachflag / bannerbuer / messeborde / skilte

Eller skal messestanden suppleres af tryksager eller profilartikler?
Blokke / flyers / slik / kuglepenne / poser / skjorter /profilartikler

Interesseret i priser? Ring> eller send din forespørgsel via mail> eller kontaktformularen>