Slik med logo

Husker du hvilke messestande og webshops der giver det lækreste slik med logo? Mange af os gør, og slik i god kvalitet kan sagtens give flere gæster på messen. Samtidigt kan en webshop skabe mere trafik på hjemmesiden med det rigtige budskab på emballagen. Derfor kan det sagtens betale sig at forkæle gæster, kunder og kolleger med lækkerier i en kvalitet der bemærkes.

Ud over at lade et logotryk skabe opmærksomhed via emballagen, kan det rigtige budskab også skabe mersalg for e-handelen, mere trafik på hjemmesiden, eller flere følgere på sociale medier. Brug fx rabat- eller QR-koder, SoMe logoer eller konkurrencer til at skabe interesse og interaktion.

På hjemmesiden finder du et udvalg af konfekture og emballager som er velegnet til logotryk samt nogle eksklusive gaveæsker der også har vin, kiks, chips og meget mere.

Økologisk slik med logo er i stor fremgang, og du finder bl.a. gaveæsker i seks størrelser samt links til det brede sortiment af chokolade, vingummi og pastiller.

Det fulde udvalg af slik med logo, gaveæsker, jule/påske slik m.v. findes i katalogerne.

Se katalog:
Slik med logo prisliste
• Jul-/ påskekatalog - de fleste varer i kataloget kan leveres med logotryk/private label.

Har du specifikke ønsker eller krav? Fx til indholdet eller logotrykket på en bestemt emballage, så kan næsten alt lade sig gøre. Ring eller skriv vi er klar til at hjælpe.

Gratis layout: På mange produkter får du gratis layout ved aflevering af højtopløseligt filmateriale. Se hvilke på de enkelte produktsider.

Interesseret i priser? Ring> eller send din forespørgsel via mail> eller kontaktformularen>