Elektronik og tilbehør

Med elektronik og tilbehør bliver mobilen smidigere at bruge. Og med din virksomheds logo understøtter du kunders og kollegers effektivitet, sikkerhed og brugerglæde. 

Er det din virksomheds mobilcovers, der reder kunder fra dyre, knuste mobilskærme? Eller dine powerbanks der sikrer strømniveauet i kritiske situationer?

Ved at vælge det helt rigtige elektronik med logo, kan din virksomhed gøre en forskel for kunder og kolleger, og opnå god branding.

Herunder kan du finde dine næste USB-nøgler og powerbanks eller højtalere til firmagaven. Ud over elektronik med logo, finder du også en stribe tilbehør (primært til mobiler og tablets), som fx covers til firmatablets, mobilholdere til bilen og sportsbælter til løbeturen. Alt sammen med mulighed for at få trykt din virksomheds logo!

Sikkerhed: Alt vores elektronik og tilbehør er CE-mærket og overholder europæiske sikkerhedsstandarder.

Gratis layout: Du får gratis layout og korrektur på de fleste af vores elektronik og tilbehørs-produkter. Vi skal blot bruge højtopløseligt filmateriale og dit ønske til logoplaceringen. Se efter "Gratis layout" på produktsiderne.

Interesseret i priser? Ring> eller send din forespørgsel via mail> eller kontaktformularen>