Bannere der reklamerer, afgrænser mindre områder og tiltrækker mennesker

Et banner kan være mange ting! Se vore udvalg af bannere til at hænge på muren, stå på gulvet, bruges som stakit eller skabe frirum i kontorlandskaber eller på messestanden.

De i øjenfaldende bannere har forskellige funktioner, og er inddelt i fire kategorier.

Pop-up bannere der er lette at transportere og hurtige at slå op. Særdeles velegnede til at afgrænse mindre områder, hvor de samtidigt reklamerer eller informerer under events.

Gulvbannere der præsenterer dine flotte produkter på en eksklusiv måde. En mere stationær og elegant præsentation end fx roll-up systemer. Velegnet i butikker, kontorer og events.

Vægbannere der ses fra lang afstand og ofte bruges til at tiltrække besøgende til events. Eller til at fremme din virksomheds budskab over en længere periode. Der er flere medietyper at vælge imellem, og bannerne kan færdiggøres med fx øjer, kederlister eller velcro alt efter opgaven.

Bannerbuer vækker opsigt uanset hvor de står, og kan som pop-up bannere hurtigt stilles op, og afgrænse et mindre område, der helt automatisk vil tiltrække besøgende.

Layout: Har du brug for hjælp med layout? På flere af vores bannere findes der layout-skabeloner du frit kan benytte. Vi hjælper også gerne med layout ud fra dine beskrivelser og tilsendte filer! Højtopløselige/vektoriserede filer giver skarpeste resultat. Prisen regnes ud fra tidsforbrug men ligger som regel mellem kr. 250-650,-

Interesseret i priser? Ring> eller send din forespørgsel via mail> eller kontaktformularen>